tisdag 5 oktober 2010Hejsan!
Nu är anläggningsarbetet i full gång på flera av skolorna i projektet. Videdal hade en uppsamlingscermoni och bröt asfalt igår på sin skola. Lyssna på inslag i gårdagens P4 nyheter:

På Djupadalsskolan är delar av markanläggningen klar redan och nästa vecka sätter vi igång med plantering av träd, buskar och klätterväxter.

Ja, mycket händer på många skolor och ni gör alla ett fantastiskt arbete. Och trots att allt är nytt för oss allihop flyter allt enligt tidsplanen än så länge. Tack!

Vi gör vårt allra bästa för arbetet ska ske så säkert som möjligt och alla de som kör in och ut på skolgårdarna med stora fordon är mycket försiktiga och vana vid att arbeta på skolgårdar. Vi kan dock inte nog påpeka vikten av att alla tar sitt ansvar. Var extra försiktiga när det är stora maskiner ute på skolgården! Håll lite extra koll på var barnen rör sig!

Kontakta oss om ni undrar om något särskilt. Vi har en preliminär tidsplan som skickats ut till skolorna i projektet, denna tidsplan kommer ständigt att uppdateras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar